DesignNorth

Over ons

DesignNorth is gespecialiseerd in de pre-uitvoeringsfase van de ondergrondse infra. Wij richten ons op de dienstverlening in de kabel en leiding branche. Kabels en leidingen voor de distributie en het transport van laag-, midden- en hoogspanning, water, gas, warmte, glasvezel en datakabels.

DesignNorth werkt graag samen mét u in plaats van vóór u. Samen sterker en synergie zijn onze kernwaarden. Wij gaan hierbij voor langdurige samenwerking en contacten.

DesignNorth

ERVARINGEN

Gezamenlijk heeft DesignNorth jarenlange ervaringen in diverse specialismen bij verschillende bedrijven. Vanaf nu zijn deze krachten en ervaringen gebundeld in een nieuwe firma, maar met een vertrouwde blik op de branche en richting de klanten en opdrachtgevers.

Onze collega’s zijn werkzaam geweest in de aanleg- en ontwerpfase van kabel- en leidingtracés voor windmolens, hoogspanningsmasten en gastransportleidingen. Wij hebben ervaring in de projectleiding of -engineering binnen diverse Design & Construct-contracten en er is jarenlange ervaring bij het realiseren van civiele infra werken.